Εν όψει των εορτών


Ενω προσπαθείς να ξεκουραστείς και να αναρρώσεις απο τα κοινα κρυολογήματα του καιρού, δεν μπορείς να αποφύγεις την ενημέρωση. Λίγο πολύ θέλουμε δεν θέλουμε, θα μπουμε στον πειρασμό της  ενημέρωσης  περί των εξελίξεων αυτου του τόπου. Της νήσου των αγίων, της διαφάνειας αλλά και της νήσου των μεζέδων.

Το οτι κάθε χρόνο γίνεται ετήσια έκθεση  απο το γενικό ελεγκτή όλοι το γνωρίζουμε. Το αν οι συστάσεις του τίθενται σε εφαρμογή απο τα αρμόδια όργανα αυτό είναι μια αλλη ιστορία. Η ελεγκτική υπηρεσία σωστα πράττει με το έργο της. Εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός της Υπηρεσίας. Σωρεία ερωτημάτων, όμως, δημιουργούνται ως προς την αποδοχή της εκθεσης απο αξιωματούχους που επιμένουν οτι η έκθεση στερείται έρευνας.

Και πάμε παρακάτω. Περί μεζέδων ο λόγος. Τα αμπελοπουλια έχουν γίνει hashtag σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο μια φωτογραφία. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα, αρνητικα και θετικα. Το σίγουρο είναι πως οι ψήφοι είναι ηδη εξασφαλισμένοι απο τις γύρω περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου των οποίων οι άνθρωποι τους αρέσκονται στην κατανάλωση των αμπελοπουλιων.

Ας συνεχίσουμε την αναρρωση μας. Και περαστικά μας.Comments